Kurser

Ledarskapskurs steg 1
Vill DU skapa en starkare relation tillsammans med din hund? Genom denna kurs kommer du få verktyg till att göra just detta! Vår ambition är att främja det naturliga ledarskapet där du som förebild, är det viktigaste verktyget. Nyckelorden för denna helg är vägledning, skydd och förtroende samt hur vi når dit. Detta är en omfattande och djupgående kurs som välkomnar nya hundägare, liksom gamla veteraner.

Under dessa två heldagar kommer vi varva praktik och teori på ett inspirerande sätt.

VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woff pack huddagis
KOSTNAD: 2000:-/pers.inkl hund. +500:- för 1 hund till i samma hushåll.
HUR: 10 deltagare/tillfälle. Först till kvarn. Anmälan är bindande.

”Det jag gillar allra bäst med kursen och ert synsätt på ledarskap, är den tillåtande inställningen ni har mot hunden och dess naturliga beteende. Ni förklarar det med teori och praktik på ett sätt jag inte har stött på tidigare. Poletten föll ner!”


”Grymt bra kurs, lärde mig otroligt mycket. Bra blandning mellan praktik och teori. Gå kursen om du har möjlighet!!!”

Kommande tillfällen:
Kommer snart.

Magi med hundsymfoni
Vill du förstå hundarnas sociala samspel har du hittat rätt! I denna kurs kommer vi att prata mycket om vad socialisering egentligen innebär. Hur skapar vi de rätta förutsättningarna för att tillgodo sin hunds sociala behov? Vi kommer utbilda och vägleda er i både teori och praktik. Nyckelord för kursen är energinivåer, kroppsspråk och tajming. För att förtydliga är kursen inte avsatt till hundar som är osocialiserade eller med beteende problem. Vi hänvisar i så fall till att boka en privat konsultation först alternativt att delta utan hund.

VAR: Tösavägen 11, 245 65 Hjärup. The woff pack huddagis
KOSTNAD: 2000:-/pers.inkl hund. +500:- för 1 hund till i samma hushåll.
HUR: 10 deltagare/tillfälle. Först till kvarn. Anmälan är bindande

Kommande tillfällen
Kommer snart!