Tjänster

Se vår prislista

Passning
Ibland kan man behöva åka någonstans där hunden inte kan följa med. Då har du möjligheten att lämna hunden hos A walk in the parks trygga händer. Hunden vistas hemma hos oss tillsammans med hundarna. Var inte orolig, med vår kompetens är så gott som alla hundar välkomna. Här tas hela hunden hand om, både det yttre och det inre. Vi går dagligen på långa promenader i varierade miljöer och tar det lugnt hemma

Konsultation
Lever du i en vardag där du fasar för promenaderna, snarare än att längta? Där du har lyft på varenda sten som finns för att kunna få kontroll över din hunds problem. I en vardag där du och din hunds relation inte är harmonisk.

Utfall, nervositet, rädsla för ljud och plötsliga rörelse, vaktar sin mat, osäkerhet, är bara några exempel på beteenden hundar kan uppvisa. Du kanske inte heller vet vad det beror på och har svårt att läsa av din hund. Då finns A walk in the park här för dig. Jag lovar att visa er hur er vardag kan fungera och er relation bli ömsesidig.

Socialisering
Behöver din hund positiv social erfarenhet? Den kanske har träffat för påstridiga hundar som har gjort din hund tillbakadragen och osäker i sociala sammanhang. Har du för lite kunskap om hur du ska läsa av din hund liksom andra hundars kroppsspråk? Då finns jag och hundarna här för att lära er!

Rehabilitering
I vissa fall kan din hund behöva längre professionell rehabilitering. Det rör sig oftast om svåra fall där aggression, rädsla, osäkerhet, ängslighet etc. behöver en längre tid att rehabiliteras och under rätt förutsättningar. Under denna tiden bor hunden hos mig och med min flock, ägarna får såklart också hjälp och förberedelser för att kunna fortsätta hundens resa i hemmet.

Omplacering
Kontakta mig för mer information.
Eller kika in på hela vår organisation: